Vardag

Att öva med systemkameran

 Något som jag övar på väldigt mycket just nu är att fota med systemkameran och just nu gillar jag att fota blommor på nära håll.
 
 
 
 Här har jag fotat blöta blommor på nära håll och det var mulet ute då. Jag vet att jag skulle kunna få bilderna ännu finare men först måste jag lära mig dessa inställningar som jag inte har fattat än hur jag ska göra. Många fotobloggar tipsar så himla bra om hur man gör med inställningarna men när jag ska försöka göra likadant så har jag redan hunnit glömma bort allt. Det är så himla typiskt mig 
 
 Snart har jag semester och då ska jag försöka att ta mig tid för att öva ännu mera med att fota. Det är så himla roligt att fota och när jag väl har hittat något fint att fota blir det oftast hur många bilder som helst. Mindre roligt är det att rensa kameran efteråt men så får det bli.
 
Övar ni på något just nu?
 
 
//PUSS