Mode, Outfits, Vardag

Soaked in Luxury

För ett tag sedan visade jag upp en ny klänning från Soaked in Luxury!

En ljusblå dröm med små vita blommor. Lovade att visa hur den sitter på mig och nu har jag fotograferat med den på mig. Hade för mig att jag skrev att klänningen slutar strax under knäna? Men som ni ser så slutar längden strax ovanför knäna.

Här får ni se när jag har klänningen på mig och i olika vinklar. 

 

 

Så himla typiskt!

Det är bara så himla typiskt att det har börjat regna och är kallare ute. Nu när jag är redo för sommar garderoben. Men vi får hoppas på att vädret snart vänder mot varmare tider. Enligt väderprognosen ska det bli varmare imorgon och då kanske jag kan få visa lite ben haha.

Blev helt genomvåt!

I morse när jag klev av bussen och promenerade mot jobbet började det att spöregna. Eller rättare sagt vräka ner regn. Trots att jag hade ett paraply så blev jag genomvåt. Mina fötter badade i skorna, strumporna var bara att vrida ur och till och med trosorna blev blöta. Har aldrig varit så våt i hela mitt liv Haha! Tur att jag använder arbetskläder på jobbet så att det blöta får torka i omklädningsrummet. Men tyvärr tror jag att varken skorna eller strumporna inte hinner torka innan arbetsdagens slut. Tur att jag bara ska hem efter jobbet just idag! 

 

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

This post contains adlinks from Adviral

 

Sparkle Greige Marble / Indigo Swirl / Golden Blush Marble / Gleaming Licorice