Personlig

Olika faser i mitt liv!

  Jag hittade det här inlägget i min utkast där jag för nästan två månader sedan skrev om hur jag har mått efter separationen med barnens far. 
 
Efter att jag har läst igenom dem igen så vill jag dela med mig av dessa faser som jag har gått igenom.
 
 

 Bild från i somras
 
 
• Efter separationen med barnens far för drygt tre månader sedan har jag gått igenom olika faser psykiskt.
 
• Först kom allt som en chock då jag både kände mig sårad och övergiven.
 
• Jag kunde inte tänka klart i mitt huvud och fick jag för mig att göra något så gjorde jag det.
 
• När jag fick tag på en lägenhet som jag gjorde efter bara några veckor kom jag i en ny fas. Det var bara ungarna jag tänkte på om hur de mår av allting. Jag kände mig värdelös som mamma eftersom jag tvingades flytta därifrån, samtidigt var jag jätte arg på barnens far som behandlade mig som han gjorde.
 
• Under flytten svängde mitt humör otroligt mycket och speciellt på jobbet. Jag kunde ena stunden vara superglad då jag både busar och skojar men efter bara några minuter rasa ner i en depression då jag bara vill gråta och försvinna från allt. Så är det fortfarande. 
 
• Här om dagen kände jag något helt nytt. Det är inte så att jag vill tillbaka till ungarnas far utan jag saknar det här med att dela vardagen med. Att komma hem från jobbet och prata om hur dagen har varit eller om det bara är något speciellt som har hänt. 
 
• Vi har barnen varranan vecka och veckorna jag har barnen kämpar jag på till max för att allt ska vara så bra som möjligt. När jag inte har barnen fokuserar jag på saker som jag inte hinner med under barnveckorna som träning, planering, hemmet och mig själv. 
 
• Jag måste också tillägga för mina nya läsare att jag och barnens far har aldrig bråkat utan är vänner. 
 
Det här skrev jag 16/11-15.
 
Efter dessa faser har jag ytterligare gått igenom nya känslor, tankar och faser men det återkommer jag med i ett annat inlägg.
 
 Bild från i somras
 
 
Ifall ni undrar varför jag delar med mig av det här?
Jo för det finns många som har gått igenom samma sak eller kanske är i samma situation som mig och därför vill jag skriva om det här.
 
 
/PUSS