Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Öva hjärnan – genom att öka det goda

Det här citatet är så himla sann.

Fast när man mår som värst så glömmer man lätt bort det. Därför vill jag lyfta citatet för att komma ihåg den under sämre perioder. Då menar jag perioder när man inte mår bra i själen och behöver uppmuntran för att bryta negativa tankar.

Citatet lyder såhär: ”När du fokuserar på det goda, ökar det goda ”

 

 

…Undvik människor som ger dig dålig energi, jämför dig inte med andra, säg nej till saker du inte vill eller hinner med, gör saker som du helt enkelt vill göra.

När det dyker upp negativa tankar i ditt huvud så ska du byta ut dessa tankar. Då till något positivt som får dig att må bättre. Gör något som du tycker om eller får dig att bli distraherad av negativa tankar. Jag vet att det kan vara lättare sagt än gjort för det är jag helt medveten om. Men det är värt att pröva för det goda blir mer positivt när hjärnan väl fokuserar på det. Därför gäller det att öva hjärnan för att se det goda i livet. 

Ta hand om er och glöm inte att ni är unika som ni är. Du är vacker, smart, duktig och vi alla har många saker vi är bra på. Därför är alla unika på sina individuella sätt. 

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Bra tips tycker jag! Jag tror väldigt starkt att vi kan påverka vårt mående genom vårt sätt att tänka. Tankar kommer alltid men jag själv har makten att bestämma vilka tankar jag fokuserar på. Det tycker jag är positivt!

    1. Åh tack. Jag kommer inte in på din blogg då den länkas vidare till ninja casino. Blogg.se verkar inte seriöst längre och det är många som har störningar via den portalen. Kramis

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan