Skip to content
Skönhet, Tips

Ansiktsprodukter för mogen hud

” Inlägget innehåller annonslänkar “

Nya hudvårdsprodukter

Under Black Week beställde jag nya hudvårdsprodukter eftersom det jag har börjar ta slut. Har länge använt en ögonkräm från märket Eucerin som jag gillar väldigt mycket. Därför ville jag testa på flera produkter från samma märke. Det blev en dagkräm och ett serum för ansiktet och ska berätta lite närmare om produkterna. 

 

 

Vi börjar med dagkrämen

Dagkrämen heter Eucerin Hyaluron-filler Elasticity day care. Den stärker hudens struktur och förbättrar elasticiteten samt fyller ut rynkorna. Huden får mer lyster, ser fräschare ut och ger en fastare känsla. Dagkrämen är till för mogen hud och har SPF15 och UVA-skydd. Vilket ger extra skydd mot solstrålar som förvärrar rynkor och åldringstecken i förtid.

Du hittar denna dagkräm genom att klicka här <—

 

 

Nu till serumet

Det är ett ansiktsserum vid namn Eucerin Hyaluron-Filler Elasticity 3D. Den är också till för mogen hud som har en trippel anti-age-effekt. Denna serum jobbar mot tre vanliga ålderstecken och därför fått namnet 3D. Den innehåller Thiamidol som reducerar åldersfläckar, Hyaluronsyra som minskar rynkor och Arctiin som ger huden förbättrad elasticitet.

Du hittar denna ansiktsserum genom att klicka här <—

 

 

 

Jag har precis börjat med dessa hudvårdsprodukter och känner att huden redan är fräschare. Men återkommer med mera recensioner om ett par månader.

 

//PUSS

12 comments on “Ansiktsprodukter för mogen hud”

  1. Gött! Jag gillar drops of youth faktiskt, som ju också är för mogen hud, men mycket annan hudvård tycker jag bara blir blank på mig. Men jag har heller så himla dåligt intresse så jag ska säga att jag inte är så himla bra på att underhålla användandet mer än någon vecka, hehehe..

  2. Så kul att testa något nytt. Hoppas du fortsätter vara nöjd. Jag kanske testar den jag med 🙂
    Gott nytt år och god fortsättning. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *