Personlig, Vardag

Magiska promenader i Örebro

Alltså vilken dag!

 

Igår var vädret också fint men idag är det helt magiskt. Har tagit långpromenader både igår och idag då gårdagens promenad blev i skogen och idag vid vattnet. Älskar att ta långa promenader samtidigt som jag lyssnar på en podd. Det finns så många vackra ställen i Örebro att promenera igenom.

 

 

Idag bestämde jag mig för att knäppa några bilder under promenaden. Det blev runt Rynningeviken där många promenerar eller har picknick.

 

 

Först gick jag igenom en brygga där det kallas för utsiktsplatsen.

 

 

Sedan går man förbi en allmän grillplats innan man hamnar på en lång gångväg längst vattnet. Tyvärr kunde jag inte fotografera grillplatsen eller gångvägen för det var alldeles för mycket folk. Istället blev det några bilder från vattnet.

 

 

När jag kom ut från Rynningeviken så rundade jag av några husområden och passerade förbi ett vackert träd.

 

 

Temperaturen är helt perfekt och blev inte alltför svettig.

 

 

När jag kom hem så hamnade jag på balkongen där jag mestadels har tillbringat min tid idag.

 

 

Är så tacksam över jag har solen på min sida under eftermiddagen. Samt att utsikten är över innergården som är så vacker. Apropå tacksam så var det längesedan jag skrev en tacksamhets-lista och det borde jag ta tag i.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS