Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

DIY- Spegelvägg för 470 kronor

Nu har jag äntligen gjort en spegelvägg

Nu är det dags för projekt nummer två som jag lovade att visa er. Det är en spegelvägg i vardagsrummet och visste först inte om hur jag skulle göra.

Tanken var först att jag skulle köra på “dessa speglar” <— “en länk” från Ikea men det hade krävts mycket mera jobb. Därför väntade jag in en bättre lösning som kostade mycket mindre pengar och mycket mindre tid.

Jag behövde alltså inte klistra fast speglar och sedan mäta ut lister efter varje kant. Något som skulle kräva väldigt mycket tid. Istället hade Rusta rea på speglar med svarta ramar och då köpte jag hem 12 stycken. Speglarna kallas Staffan och ni hittar dom här <— . Jag tejpade speglarna med dubbelhäftande tejp och resultatet blev en jättestor väggspegel. För bara 470 kronor. Tejpen som jag använde hittar ni här <—

 

 

Mitt mål var att spegeln skulle vara från golvet och mäta sig så högt det går mot taket. Vilket det blev. 

 

 

Är väldigt nöjd över resultatet och här nedanför får ni se flera bilder. 

 

 

Speglar förstorar verkligen ett rum och samtidigt blir det mysigare med levande ljus nära spegeln på kvällarna. Ska ta en bild på det och visa i ett annat inlägg. 

 

 

Då är det fredag och inte många timmar kvar tills fredagsmyset. Något som jag ser fram emot. Därför avslutar jag detta inlägg med att önska er alla en mysig fredagkväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Riktigt snyggt!
    Jag har en tom vägg jag inte vet vad jag ska göra med. Tänkte rund spegel och sen massa posters runt om, men måste lägga pengar på annat så det blir inte gjort.. detta kanske kan va nåt! Tack för inspo!

  2. Men gud så snyggt det blev. Bra att du valde de med svart ram, mycket snyggare än de klassiska spegelrutorna. Jag har så dåligt med väggar ledigt här hemma men det där blev jag jättesugen på jag med 🙂 Kram och trevlig helg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan