Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Inredningsprojekt – Del tre

Första projektet som ökade till tre

Först hade jag ett inredningsprojekt på gång och sedan blev det två och nu tre. Ni som har missat mina tidigare projekt hittar dom via kategorin inredning. Den här gången blev det åter igen på balkongen. Något som jag har velat göra enda sedan jag flyttade in men nu har det äntligen blivit av. Jo det handlar om mina röda väggar på balkongen! Något som jag stör mig på och ville göra något åt det.

Här ser ni en före-bild.

 

Jag köpte ljusgrå dekorplast i betong från Clas Ohlson som jag satte över allt det röda.

 

Efter-bilder:

 

Jag mätte först ut allt i rätt mått och skrapade fast dekorplasten med ett gammalt medlemskort. Man tager det man haver. 

 

 

Det är så skönt att slippa se det röda och det här gråa passar mycket bättre. Nu under hösten har jag detaljer i senapsgult på balkongen. Till våren blir det andra färger och det mesta passar bra ihop med ljusgrått. 

 

 

Ljusa färger gör att det ser större ut och det blev en stor skillnad. Mörkrött kändes inte bra och tänkte först ha en mörkare färg som mörkgrått eller svart. Nu är jag glad över att det istället blev ljusgrått.

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan