Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Årets jultröjor 2021

 

Jultröja

Alltså tänk att det nästan är två månader kvar till julafton! Måste börja att fundera på julklappar och allt runt omkring. Förra året firade jag julafton med mina barn men i år ska dom vara hos sin pappa. Men kommer antingen att fira med barnen några dagar innan eller annandagen. Måste styra upp planerna med deras pappa om det för nu närmar det sig.

Något som jag gillar väldigt mycket så är det jultröjor. Därför ska jag dela med mig av några tips och vart du kan hitta den rätta tröjan. 

 

 

Dom senaste åren har jag fått upp ögonen för jultröjor. Något som blir ett måste för min del och det har blivit allt vanligare då trenden växer. Det roliga är att det finns jultröjor både till husdjuren och till inredningsdetaljer. Som dessa söta tröjor för flaskor som ni ser på bilden här nedanför. 

 

 

Här finns allt samlat på samma ställe

På nätet finns det en guide för just jultröjor där allt är samlat på samma ställe från utvalda butiker. Varför krångla till det? Då slipper man surfa runt för att hitta den rätta jultröjan som man är på jakt efter. Vilket är hur bra som helst. Jag personligen gillar att vara lite galen med fula jultröjor eller fulsnygga som det egentligen heter. Eller helt enkelt med roliga motiv. Hos jultröjan.se hittar du garanterat det du vill ha beroende på vilken stil du helst föredrar.

Här nedanför har jag plockat ut mina fyra favoriter från deras grymma guide.

 

 

 

Tycker att tröjan med en tomte som spelar Padel är så himla fin. Har en kollega som älskar den sporten och ska tipsa henne om denna tröja. Ja det finns mängder av olika stilar och jag ska kika vidare på ännu flera. Julen är verkligen en mysig höjdpunkt och då vill man gå runt i bekväma byxor och en mysig jultröja. Håller ni med mig?

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

  1. Åh, älskar jultröjor! Har ett par stycken men har typ köpt alla i januari – antingen på utförsäljningar eller på second hand. Det blir ju trots allt jul varje år så pallar man vänta på att få använda den kan man få tag på en tröja för knappt några pengar alls 🙂

  2. Man kanske skulle slå till på en jultröja i år ändå 😍har alltid tyckt dem e så pinsamt fula men börjar nog vilja ha en nu 😅så mysigt att planera jul. Kram

  3. Jag gillar också verkligen jultröjor, jag tycker att det är så himla roligt! Jag kommer av en tradition där man gärna skulle klä sig lite extra vackert på julafton, men vi har nu övergått att klä oss i fultröjor. Mycket skönare. Maten får plats mycket bättre i magen också 🙂

  4. Så kul med jultröjor, det har vi alla varsin här hemma. Dock är det mest barnen som använder sina i december, skulle inte ta på dom på självaste julafton! 🙂

    Ha en fin torsdag, KRAM!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan