Inspiration, Mode

Tips på plagg till jul och nyår

” Inlägget innehåller annonslänkar ”

Idag tipsar jag er om några snygga plagg!

Det är åtta läckra klänningar till nyårsafton, fyra klänningar till jul och fyra jultröjor. Har hittat många otroligt snygga plagg och här ser ni mina absoluta favoriter.

Vi börjar med jultröjorna.

Jag gillar jultröjor men blir tyvärr oftast för varm i dom. Annars är det snyggt att bära en jultröja ovanpå en klänning. Då är det bara att ta av sig tröjan om det blir för varmt. Här ser ni några tips på fina tröjor till julafton med länkar under kollaget.

 

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här

 

Julklänningar!

Om man hellre vill ha på sig en klänning finns det väldigt många godbitar att välja emellan. Hittade bland annat en röd julklänning som även finns i grön färg. Annars är det även fint med enkla klänningar då accessoarerna får göra jobbet. Länkar hittar ni under kollaget. 

 

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här

 

Nyårsklänningar!

Nu är det dags för tips om Nyårsklänningar. Hittade väldigt många godbitar och har svårt för att bestämma mig. Självklart kan man även bära en finare klänning om man inte går på en fest. Länkar hittar ni under kollaget.

 

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här

Mycket glitter och glamour ska det vara på nyårsafton. Är sugen på något extremt men vi får se om vad det blir. Vet inte ännu om vad som händer på nyårsafton?

Finns här // Finns här // Finns här // Finns här

 

Hoppas att ni gillade mina tips och kanske hittade någon favorit?

 

//PUSS