Men det här gick ju bra

Arbetsveckan börjar att närma sig sitt slut!

I början av veckan skrev jag om att jag alltid är som mest stressad på måndagar. Alltid lika onödigt att känna så för i slutändan brukar veckorna oftast gå bra. Den här veckan har som sagt flutit på galant med alla ärenden och måsten. Det här gick ju bra och det här måste jag lägga på minnet nästa gång stressen går igång.

Förutom jobb och ärenden har det självklart även hänt andra mysiga saker.

 

 

Några bilder från hur min vecka hittills har varit.

En rolig kompis skickade en klockren bild med ett skämt. Fick mig ett gott skratt och ni ser skämtet i första bilden i kollaget. Varje kväll tänder jag upp all julbelysning runt omkring mig. Vädret har varit väldigt blåsigt och just då blir jag tacksam över att bara få vara inne i värmen. Har även passat på att ta hand om min hy lite extra innan läggdags. Hyn blir verkligen sämre nu när temperaturen svänger som den gör. I tisdags hade vi jullunch på jobbet. Alla som var med fick ta med sig något valfritt efter en lista och det blev som ett knytkalas med buffé. Riktigt mysigt och väldigt gott. Ni ser en bild på min tallrik från första rundan. Andra rundan såg bara ut som en enda röra och blev inte fotovänlig för fem öre haha.

Just det!

Idag är det ju Lucia och får se om man får någon lussebulle på jobbet under dagen? Det återstår att se men har annars inga speciella lucia planer. När barnen var mindre fick man se när dom gick luciatåg men idag vill dom inte göra sådant längre. Saknar dessa tider men får acceptera att mina barn har faktiskt blivit stora. Nu ska jag se till att min arbetsdag tar slut och sedan tar jag helg.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

15 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.