Personlig

Relationen mellan mig och barnens far

Sist jag skrev om relationen mellan mig och barnens far var inte det så bra mellan oss. Eller rättare sagt allt var skit och både han och jag mådde jätte dåligt över det.
 
Ni kan hitta inlägget här <—
 
 
En bild från mitt förra hem där barnens far bor kvar.
 
  
Men nu har vi pratat igenom allt och det finns inga gömda troll i garderoberna längre. Nu känns det inte alls jobbigt att träffa honom längre för nu är vi goda vänner igen precis som förr.
 
I söndags när han skulle överlämna barnen till mig var det första gången på evigheter jag inte hade ångest inför mötet med honom och det kändes otroligt skönt. Vi hade redan pratat en hel del i telefon efter att han hade jagat mig ett tag då jag bara ville fly ifrån honom. Ja efter vårat 11 åriga förhållande vet han ju precis hur jag fungerar och det hade jag nästan glömt bort.
 
Det kändes även helt naturligt att krama honom då jag endast har vänskapskänslor för honom och attraktionen är så långt borta man bara kan komma och han känns typ som en bror för mig. Att han har en ny flickvän eller “dam” kanske jag ska skriva eftersom hon är äldre än honom. Jag känner faktiskt inget för det heller utan är bara glad för deras skull att de har funnit varandra. Hoppas bara att det kommer att hålla mellan dem för barnens skull då vi nyligen har separerat. Men det viktigaste är att vi är vänner igen och att vi kan prata om allt för det är liksom viktigt när man har gemensamma barn och så kommer det att se ut mellan oss här framöver. 
 
 Det var lite kort information om våran relation för er som är intresserade och nästa gång ska jag skriva om min känsla att vilja fly.
 
 
/PUSS