Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Att lyckas med Palettblad

Under en längre tid har jag kämpat med Palettblad.

Det började med att en kollega hade med sig sticklingar till jobbet som man fick ta hem om man ville. Jag tog reda på hur man skulle göra och har några stycken hemma hos mig. På jobbet blev det två sticklingar över och då planterade jag dom på jobbet.

Kolla in hur vackra dom är!

 

 

Dom växer så att det knakar och bladen är hur stora som helst.

 

 

Medan mina hemma hos mig är pyttesmå.

 

 

Kanske har jag det för varmt i mitt fönster? En kollega sa att jag skulle ta hem den från jobbet men jag är rädd för att den ska börja krympa? Därför låter jag den vara kvar på jobbet och fortsätter att ta hand om den där.

Har ni någon erfarenhet av palettblad?

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Oj så fint! Jag har tagit sticklingar på en liknande blomma här hemma jag med, så måste plantera dom snart. Hoppas dom tar sig 🙂 Ha en fin fredag, KRAM!

  2. Jag tror att det beror på läge och värme som påverkar. Oftast brukar man vattna ihjäl sina växter. Vistt är Palettbladen granna!!
    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan