Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Covid-19 test

I tisdags insjuknade jag på jobbet och tog ett covid-19 test.

Kände mig otroligt trött, ont i alla leder och i halsen. Frös hela tiden och det är inte likt mig och kände varken smak eller lukt av dagens kryddiga lunch. Kunde inte äta upp maten för det gjorde att jag tappade aptiten. Då var det bara att säga till chefen, gå från jobbet och bokade en tid för ett test.

När jag kom hem var jag helt slut och la mig direkt i soffan. Redan klockan tre på eftermiddagen somnade jag och vakande till och från fram till klockan sex på kvällen. Försökte då att vara vaken en stund men det varade i max en halvtimme. Sov hela natten och hela förmiddagen igår.

 

 

Klockan tre igår eftermiddag fick jag äntligen svaret från covid-19 testet. Som visade sig vara negativt. Hade ingen feber längre så då testade jag att äta dagens första måltid. Kände då smaken av allt och var väldigt skönt. Då hade jag alltså bara en kortvarig, lindrig förkylning. Men det är lika bra att vara på den säkra sidan och kolla upp när man ändå jobbar med människor. Därför bloggade jag inget på hela dagen igår men nu är jag tillbaka både till bloggen och till jobbet.

Önskar er alla en fin dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

 1. nej men usch ja men det går ju vanliga sjukdomar oxå o det tycks man glömma 🙂 skönt det va negativit
  skönt du är bättre krya på

  sött kort
  kramizar

 2. skönt att testet var negativt och det var en kortvarig förkylning. Jag tog också ett negativt test i veckan men är fortfarande inte helt frisk. haft feber nu till och från i tre dagar. Känns sådär kul faktiskt.

 3. Usch, att känna sig sjuk. Skönt att testet var negativt och att du nu mår bättre.

  Svar: Tack för de fina orden. I perioder då jag har extra stort behov av att planera mina dagar och veckor är min bullet journal extra uppskattad.

  Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan