Back to work

Då var jag tillbaka igen!

Igår var jag äntligen tillbaka till jobbet efter två veckors sjukskrivning. Men aj vad ont jag hade i foten när jag kom hem. AJ! Tror att foten hade velat jobba max en halvdag men envis som jag är så kämpar jag på in i det sista. Därför fick min torsdag kväll bestå av endast vila och idag gör vi ett nytt försök igen. 

 

 

 

Bara en tidsfråga

Efter att ha varit isolerad i två veckor så upptäckte jag dessa röda löv på träden. Tänk vad fort det har gått och nu är det redan höst. Den här bilden tog jag igår morse utanför jobbet. Träden i mitt område har ännu inte ändrat färg på samma sätt men nu är det bara en tidsfråga. Skulle vilja göra det lite höst mysigt i hemmet och plocka fram flera ljuslyktor. Får se om hur mycket jag hinner med under helgen. Men idag är det fredag och det var skönt att starta arbetslivet med en kortare vecka. 

Men jag önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

16 comments / Add your comment below

  1. Skönt att vara tillbaka igen, men trist att foten gjorde ont, hoppas den blir bra när du får vila den lite i helgen! Hoppas du får en fin fredag! Kram

  2. Så stark du är finis! Men ta hand om dig själv även fast du jobbar <3
    Och wow… vilka fina färger på träden! Här har vi knappt några höstfärger alls, även fast jag önskar det!! Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.