Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Back to work

Idag var jag tillbaka till jobbet efter en veckas semester. Något som kändes helt okej eftersom jag nu bara jobbar i två veckor innan nästa semester. Då har jag två veckor på raken och sedan en till vecka 32. Det känns riktigt bra att sprida mina semesterveckor över hela sommaren istället för att ta fyra veckor på raken.

 

 

Trots att det bara var en vecka så hade jag svårt att somna igår kväll. Men det gick ändå bra att gå upp när väckarklockan väl ringde. Det var så roligt att träffa alla kollegor som var på plats och hela arbetsdagen flöt på. 

 

 

Efter jobbet blev det en sväng till gymmet och nu är jag hemma och ska snart äta något.

Annars så funderar jag på vilka äventyr som jag vill göra inför nästa semester. Det finns som sagt många alternativ att välja emellan. Jag personligen föredrar aktiviteter ute i naturen framför nattklubbsliv. Vill se och upptäcka så mycket som möjligt och bara leva för stunden utan att passa några tider. Det är semester för min del.

Har ni några spännande planer inplanerade under sommaren?

 

//PUSS

6 comments / Add your comment below

  1. Hoppas att jobbveckan går snabbt så du snart är på semester igen 😀 Jag har inga planer, nej, ack, sånt gör jag inte på sommaren. Men mina förhoppningar är att fylla semestern med sol, strand, bad och picknick, kanske också promenader, spel, lek, spelningar (har redan varit på tre musikspelningar och jag har idag varit på semester i prick två veckor) och kanske restaurang om jag törs 🙂 Det ska bli så skönt att bara vila.

  2. Det är alltid svårt att somna kvällen innan man ska jobba för första gången på länge tycker jag 😛
    Härligt att det gick bra att komma tillbaka till jobbet 🙂

    Skönt också att bara jobba två veckor och sen få lite mer semester 🙂

  3. Så skönt att kunna sprida sin semester! Då kan man se framemot lediga dagar under flera perioder.

    I sommar har vi varit i Hovs Hallar och vi ska fixa här hemma.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan