Personlig, Vardag

Semester varannan vecka – Bästa och sämsta

Det sämsta med att ha semester varannan vecka är det här med att vända tillbaka dygnet. Eftersom när jag har semester så händer det ofta att jag kollar på någon serie om kvällarna. Tills klockan blir alldeles för mycket och då sover jag längre dagen därpå. Men det är som det är och det här var faktiskt mitt egna personliga val.

 

Idag efter jobbet blev det några ärenden och när jag kom hem låg det ett paket utanför min dörr.

 

 

Det var från företaget buzzador som har skickat några spännande hårprodukter till mig. Som jag då ska testa på innan jag delar med mig av mina ärliga recensioner. Ska bli riktigt spännande och det ska jag göra nästa vecka när jag går in på min tredje semestervecka.

 

Att ha semester varannan vecka har även sina fördelar. Eftersom i måndags kändes det inte alls jobbigt att gå tillbaka till jobbet igen. För denna vecka består av en hel arbetsvecka och sedan på fredag är det dags för ledighet åter igen. Har några kollegor som har tagit semester i våras och sparar resten till hösten. Dom jobbar alltså hela sommaren så vi alla har verkligen valt väldigt olika. Men när vi går in på vecka 33 så är mina fyra veckors semester slut och då får jag återkomma med en ordentlig utvärdering.

 

 

//PUSS