Personlig

Tokiga saker som händer i mitt huvud nästan varje dag

 
OBS! Detta inlägg är inget för överkänsliga personer. 
 
 
 

 

 
• Jag är nojig när det gäller snorkråkor “bobbor” i näsan och kollar ofta i spegeln om jag har något synligt där.
 
 
Jag gillar inte att gå ut från en affär utan att ha köpt något för annars får jag för mig att alla tror att jag har stulit          något.
 
 
• När jag blir stressad av att vänta kollar jag på klockan flera gånger per minut. Ändå vet jag att klockan går inte    fortare för det.
 
 
• Ibland när jag lyssnar på andra när de pratar om något kan jag förknippa vissa ord eller meningar med låtar. Exempel om någon säger att det gör ont mitt i en mening får jag Lena Philipssons låt med “Det gör ont” i mitt huvud.
 
 
• Jag förknippar nästan allt med sex. Exempel på vardagliga meningar som jag hör varje dag: Sätta på, stoppa in den, nu kör vi en snabbis, jag är sugen på korv, jag kommer snart, kan du komma, du kan spruta nu, behöver du ligga? Det här var bara några få av alla mina exempel. När jag har personer runt om kring som tål sådant kan jag skämta om det men annars får det stanna i mitt huvud för tillfället. 
 
 
• Jag är inte blyg för att prata öppet om intima saker.
 
 
• Jag älskar att jävlas och busa med andra därför är jag pajasen på mitt jobb.
 
 
• Jag älskar dåliga skämt som exempel om någon säger på lunchen att han/hon är mätt då frågar jag “hur lång var du då“?
 
 
• Det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på TV:n. Jag får annars typ panik för det är alldeles för tyst. Okej jag älskar att ha lugn och ro men ljudet från TV:n vill jag gärna ha på i bakrunden. Det här är kanske inte så tokigt utan mer vanligt.
 
 
• Ibland får jag för mig att testa andra personer för att se vad som händer. Haha sådär som små barn brukar göra.
 
 • När någon pratar jättehögt pratar jag ännu högre tillbaka. Är det någon som viskar för sig själv viskar jag tillbaka ett svar för att få uppmärksamhet. Haha då menar jag inte med vem som helst offentligt utan det händer med mina vänner eller kollegor.
 
 
 
 
 
Det här var bara några av mina konstiga saker som händer i mitt huvud och hoppas inte ni tror att jag är helt ur banan haha. Men jag är inte en pajas 24 timmar om dygnet utan jag kan vara väldigt seriös och lugn också. Många av punkterna delar jag inte alltid med mig av varje dag heller beroende på vilka som jag umgås med. Vissa människor är liksom känsligare än andra och det får man respektera tycker jag. Men umgås jag med personer som är precis som mig förstärks allt det tokiga och då vet man aldrig vad som kan hända LOL. Det finns även ännu värre saker som jag brukar tänka på som är så pass tokiga att det kan jag verkligen inte göra på riktigt. Men om ni vill kan jag skriva upp det i ett annat inlägg om ni vågar läsa det förstås?
 
 Kan du vara tokig ibland?
 
 
//PUSS