Personlig, Vardag

Semesterkänsla varje måndag

Inte alls jobbigt

 

Idag var det inte alls så jobbigt att gå till jobbet efter en veckas semester. För på fredag går jag på semester igen! Såhär kommer jag att ha det hela sommaren då jag har semester varannan vecka. Så varannan måndag kommer jag till jobbet med ny semesterkänsla.

 

 

En kort sammanfattning från förra veckan:

 

 

– Jag firade midsommar ute på landet hos en vän. Kom hem på söndagen och måndagen startades med min första semestervecka.

 

– Sonen kom till mig i måndags och då åkte vi och badade på ett ställe som vi hittade förra året. Det blev årets första dopp för mig.

 

– I tisdags fyllde sonen 14 år och han fick bestämma hela dagen. Vi spelade bland annat biljard på en spelhall och käkade på Chop Chop som han önskade sig.

 

– I onsdags blev det en dagstur till Lanna badgruva och det var helt magiskt.

 

– I torsdags åkte sonen till sin pappa för att fortsätta fira hans födelsedag i efterskott. Då gjorde jag några ärenden som tog all min energi.

 

– Fredag, lördag och söndag blev fixar-dagar då jag har tvättat, lagat mat till matlådor, städat och kollat på filmer. Två av filmerna var så bra att jag kommer att tipsa om dom senare i veckan.

 

 

Jag har inte tränat någonting alls under min semestervecka. Så den här veckan blir det hårdträning varje dag efter jobbet. Iallafall fyra dagar för på fredag går jag på semester igen.

 

 

//PUSS