Allmänt

Tre härliga dagar

Hej på er denna underbara söndag!

 

Nu har jag kommit hem efter några dagar ute på landet. Det har firats midsommar, vi har ätit en massa gott, druckit bubbel, lyssnat på svenska klassiker låtar, suttit i solen och haft det så mysigt. Alltså tre härliga dagar ute på landet.

 

 

Klänningen som ni såg från midsommarafton hade jag inte på mig för den blev för varm. Istället hade jag på mig denna som ni ser på bilderna och vita blommor i håret. Försökte få till bilder när jag inte har på mig solglasögon och det blev sådär. När det är så ljust ute så kisar jag med ögonen och det är inte najs.

 

 

Vädret har varit på topp och alla måltider åt vi utomhus på altanen. Mums sill med potatis är så sjukt gott.

 

 

Tåget som jag skulle åka med var inställt så jag fick åka buss med ett byte. Medan jag väntade på nästa buss så fotograferade jag detta vackra landskap.

 

 

Det finns tydligen en badplats precis där nedanför som jag hittade via google maps. Hade jag haft badkläder och mer tid så skulle ett dopp inte vara fel. Just nu sitter jag hemma framför fläkten för det är så himla varmt.

Åh imorgon bitti behöver jag inte heller vakna tidigt för nu har jag en veckas semester. Så imorgon mitt på dagen ska jag möta upp sonen vid bussen och sedan har vi en hel vecka tillsammans. Det ska bli så himla mysigt.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS