Outfits, Personlig, Vardag

Packar inför midsommarafton

Tänk att det snart är midsommarafton!

 

Bara två dagar kvar och imorgon efter jobbet åker jag bort. Därför gjorde jag mina sista ärenden efter jobbet och nu är jag hemma och packar.

 

 

Det här med packlistor

 

Jag har en packlista nerskrivet med alla saker som jag alltid behöver ha med mig oavsett om det gäller en natt. Men blir det lite längre än en natt eller något speciellt så lägger jag bara till det på övrigt. På det sättet glömmer jag aldrig något viktigt. Brukar alltid för säkert skull gå igenom packlistan en extra gång innan jag lämnar hemmet. Känns alltid tryggare så.

 

 

Har köpt mitt favorit bubbel Pizzolato som är perfekt till midsommar. Nu fattas bara jordgubbarna som passar bra att ligga i glasen med bubbel.

 

 

Sandaler akut

 

I måndags förra veckan så beställde jag akut ett par nya sandaler eftersom mina har börjat spricka på sulorna. Men som det ser ut med leveransen så kommer dom inte fören till paketskåpet på midsommarafton. Hoppas att mina nuvarande sandaler håller ut till efter midsommarhelgen för det kommer bli för varmt att ha på sig sneakers. Annars så älskar jag att gå barfota men det kan jag inte göra på överhettad asfalt. Men att gå barfota ute i trädgården är ju för härligt.

 

Nu ska jag fortsätta med mitt här men vi ses senare mina finaste!

 

 

//PUSS