Bara idag och imorgon

Idag och imorgon!

Alltså jag jobbar idag och även imorgon. Sedan går jag på semester! Härligt härligt! Tänkte faktiskt starta min semester med två helt lediga dagar från allt som har med flytten att göra. Känner att jag behöver det för min hälsas skull. Allt har varit så intensivt senaste veckorna och behöver tänka på något helt annat.

 

 

Vad ska jag då hitta på?

Åker faktiskt till en vän som bor ute på landet. Ska packa ikväll för jag åker redan imorgon direkt efter jobbet. Kommer åter hem på lördag eftermiddag och tills dess borde jag ha samlat på mig ny energi.

 

Det är faktiskt en favorit topp som jag har använt ofta på senaste tiden. Den kommer ifrån Vero Moda.

 

Leva i nuet

Ska verkligen inte tänka på något som har med flytten att göra utan ska bara leva i nuet. Något som är väldigt viktigt och speciellt när man har haft mycket för sig. Nästa vecka kommer att vara tuff igen för då är det inte många dagar kvar tills flytten är igång. Därför är det bra att bara släppa allt för stunden innan dess. Annars kanske jag mår lika dåligt som jag gjorde för några veckor sedan. Dit vill jag inte hamna igen. Något som absolut inte får hända.

 

  

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

12 comments / Add your comment below

  1. Nej men åh vad härligt att snart gå på semester och tycker du gör helt rätt i att lyssna på din hälsa, där gjorde du en riktig win ska du veta! Jag hoppas i alla fall du kommer få det hur bra som helst 😀 KRAM <3

  2. Hoppas dagarna på landet gör dig gott och att du får ny energi inför flytten. Förstår att det är intensivt nu, men jag tror det kommer bli bättre när det är överstökat! Kram på dig

  3. Mysigt att åka ut på landet! Där är det lugnare klimat och jag brukar kunna stressa ner bättre på just landet. Hoppas du fått en fantastisk start på semestern 🙂 kram

  4. Önskar dig en riktigt härlig semester med fina dagar och tid för återhämtning.

    Svar: Tack snälla för att du tog dig tid att skriva några ord till mitt inlägg om andras gravidlycka. Jag uppskattar att du delar med dig.

    Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan