Personlig, Vardag

Efter längtande smycken

Efter allt letande

 

Jag har länge letat efter ett par örhängen med ett matchande halsband som varit borta jätte länge. I helgen när jag rotade så hittade jag dom tillslut. Det är dessa fina från Pilgrim som jag köpte för flera år sedan.

 

 

Dom är så enkla och fina, passar till allt och speciellt nu under sommaren.

 

 

Ska använda dom på midsommarafton för nu är jag trött på örhängena som jag annars alltid använder varje dag. Blir faktiskt lite tjatigt i längden.

 

 

Det var inte bara dessa smycken som jag hittade i helgen. Utan jag hittade också flera stycken läppstift som jag totalt hade glömt bort att dom ens existerade. Helt sjukt och det här är bara några stycken av alla läppstift som ni får se på bilden.

 

 

Jaha då behöver jag inte köpa några fler läppstift på ett bra tag framöver. Annars så använder jag aldrig det och därför har det samlats på en hel del genom åren. Men att börja använda läppstift kanske är något som jag borde börja med. För lite färg på läpparna är ju aldrig fel. Det bästa med att rota runt bland grejer i hemmet är att man alltid hittar något som har saknats eller glömts bort.

 

 

//PUSS