Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Värsta surkärringen

Hej på er!

Vill först tacka er alla för era fina kommentarer från lördagens inlägg. Det handlade om mina tankar och känslor som har pågått länge. Behövde verkligen skriva av mig om det och nu kan jag släppa det.

 

Netti Starby - Sida 9 av 405 - En lifestyle blogg med inriktning mode,  inredning och skönhet.

 

Värsta surkärringen 

Just nu känner jag mig som värsta surkärringen. Det är säkert en blandning av mens hormoner, trötthet och längtan till semester. Jag har faktiskt inte varit ledig i mer än fyra dagar i streck sedan förra sommaren. Många plockar ut minst en veckas semester under hösten och strax innan våren. Men det har inte jag och därför är det som det är.

Nästa vecka jobbar jag dock bara tre dagar och sedan går jag in på en veckas semester. Något som jag ser fram emot trots inga speciella planer. När jag var yngre så skulle jag alltid planera så himla mycket men idag är jag tacksam av att bara få vila.

Måste tillägga att jag endast känner mig som en surkärring och behärskar mig i sociala sammanhang. Jag är inte Ove från filmen “En man som heter Ove”. Kollade faktiskt på den filmen här om dagen. Har inte sett den tidigare och jag gillade den.

 

En bild lånad av we heart it och den passar mina känslor för tillfället.

 

Men nu måste jag ta tag i något som ger mig en stor beslutsångest. Ibland kan jag liksom inte bestämma mig och det är tidskrävande. Något som jag får avslöja för er en annan dag.

Önskar er alla en härlig start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

3 comments / Add your comment below

  1. Känner igen mig ibland, brukar ta en promenad i skogen och bara tänka så känns det oftast lite lättare och bättre tycker jag. Hoppas det vänder snart för dig 🙂 ha en fortsatt fin kväll, kram

  2. Men åh vad jobbigt! Det låter som att det är dags att du plockar ut lite extra semesterdagar för att bara få ta hand om dig själv. Det är en otroligt jobb känsla att bära runt på när man mår så där.
    Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan