Personlig

Raderat inlägg

 God morgon!
Igår kväll skulle jag egentligen ha skrivit om något helt annat men det fick vänta till idag istället. För första gången raderade jag ett inlägg igår eftersom det blev så dumt skrivet. Inägget hade fått en hel del kommentarer och till er som minns inlägget vill jag tacka så mycket för era fina kommentarer. 
 
 Bild från förra sommaren
 
I lördags kväll efter att barnen hade lagt sig för natten började jag att skriva av mig eftersom jag mådde dåligt i själen. Då gjorde jag misstaget med att publicera inlägget på en gång istället för att låta den ligga kvar i utkastet. Det inlägget handlade egentligen om min ångest, känslan om ensamhet och min situation med att tvingas leva i ett samhälle som jag inte trivs att bo i. Men allt blev bara fel när jag skrev av mig att inlägget blev inte alls som jag hade tänkt mig. Därför raderade jag den och efter att jag hade raderat inlägget kändes det mycket bättre i min själ.
 
Jag vill också skiriva att min pojkvän är den bästa personen som jag någonsin har träffat och han kan sätta sig in i min situation. Just nu längtar jag tills det blir fredag då vi äntligen ska träffas och då vill jag bara ha en lugn och skön helg med honom. Jag uppskattar också era fina kommentarer som jag får av er varje dag. Jag har två underbara barn som jag älskar mest i hela världen och nu måste jag fokusera på det jag har för att dämpa min ångest. 
 
Ibland är det lättare sagt än gjort men det är något som jag måste jobba på!
 
 
//PUSS