Personlig

Missförstånd

 
God morgon älsklingar!
Här om dagen lekte jag lite med programmet Picasa där jag fixade till dessa bilder på min hand. Okej det kanske inte är så intressant att se bilder på en hand men jag gillar resultaten.
 
 
Det är några saker som jag har tänkt på!
När jag läser andras bloggar händer det ibland att inläggen har en bild på till exempel något gott men texten handlar om något helt annat. Alltså att bilden inte går ihop med inlägget och visst har det även hänt mig också några gånger.
 
 
Men det är då man märker vilka som läser inläggen!
När jag ska kommentera ett inlägg ser jag ofta att andra har kommenterat endast efter bilden som exempel “vad gott” eller endast ett “svar” fast inlägget kanske handlar om något tragiskt.
 
Nu är det inte så att jag pekar ut någon utan det här handlar bara om mina tankar och funderingar.
Jag personligen älskar även att läsa åsiktsinlägg och håller jag med texten i inlägget så visst händer det att jag bara skriver “jag håller med dig!” Då kan jag tänka mig att jag uppfattas som ointresserad. Men egentligen tycker jag att inlägget var så bra skrivet att min kommentar skulle bara bli som en upprepning av själva inlägget.
 
Missförstånd kan även förekomma via text har jag märkt.
Ja då menar jag både via inlägg och kommentarer för ibland är det jättesvårt att få ihop bra text som alla kan förstå. Eller så kan det handla om ironi som inte heller alla kan förstå. Sådant kan även hända när jag och pojkvännen skriver meddelanden till varandra haha! Att han helt plötsligt frågar om jag är sur fast jag bara är trött och ser i efterhand vad fel det blev.
 
Det här var som sagt bara några tankar som jag har funderat på och ni ska veta att jag älskar era underbara kommentarer!
 
 
//PUSS