Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Ny fokus – efter något som jag inte vill göra

Något som jag egentligen inte vill göra

Jag avskyr att publicera deprimerande inlägg här på bloggen och det vill jag helst inte göra. Vill liksom inte att ni ska känna er obekväma när ni kikar in här. Men var bara tvungen att skriva av mig som jag då gjorde igår och nu släpper jag det. Även om allt känns tungt så ska jag fokusera på allt som är bra.

 

En härlig bild från förra sommaren.

 

Idag har iallafall vädret blivit bättre och solen får en att bli gladare i själen. Hela veckan har det regnat och har saknat mina långpromenader med en intressant podd i bakgrunden. Därför föredrar jag sommaren före vintern.

 

Även denna bild är från förra sommaren i samband med ett kvällsdopp.

 

Det jag älskar

Älskar när dagarna är ljusare under hela dygnet och känna solstrålarna mot huden. När vi kommer till dofterna så älskar jag doften av nyklippt gräs och allt som växer fram i naturen. Längtar tills att kunna gå ut barfota och när sjön är tillräckligt varmt för en simtur. Allra helst på kvällen i samband med solnedgången för då blir allt helt magiskt.

 

Här är en bild på en sådan drömkväll och Vättern är helt magisk.

Minns att jag då var ute med båten Wettervik med kollegorna för några år sedan. Då avslutade vi våran klinikdag genom att äta middag och njuta av denna båtresa på Vättern. Vilka minnen och jag är tacksam över att jag lyckades fånga denna bild den kvällen.

Önskar er alla en härlig fredag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Klart man måste få skriva om man mår dåligt . Det är ju det som gör att den som bloggar känns mer äkta. 🙂 Det ska bli skönt nu när vädret ska bli bättre för då mår man genast mycket bättre. Kram <3

  2. Vilka härliga bilder! Jag tycker att det är superbra och starkt att du är så ärlig med ditt mående! Hoppas du får må bättre snart! Stor kram ❤️

  3. Jag tycker att det är helt okej att läsa om det som är mindre bra också. Det är ju så det är att vara människa. Vi har våra toppar och dalar och det måste vara okej att få visa alla sidor av sig och sitt liv. Även det som inte alltid är så lätt att hantera. Underbara sommarbilder bjuder du på iallafall. Visst känns allt lättare när det är soligt och fint.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan