Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Får nu passa på

Vilken sommar vi har fått!

Äntligen och idag har jag legat i solen. Tänkte först starta dagen med en långpromenad men kände att det var för varmt. Brukar få huvudvärk när jag svettas mycket och har ingen lust att bära på en vattenflaska. Så dagens beslut blev väldigt enkel.

 

 

Plockade ihop mina behov och gick ut till gården utanför lägenheten. Där låg jag i solen i två timmar och lyssnade på en podd. Hade egentligen tänkt ligga där lite längre men började känna mig obekväm. För att några grannar gjorde iordning inför ett stort barnkalas och då gick jag in. Kanske tar jag en sväng lite senare idag.

 

 

Annars är det skönt att sitta på balkongen och funderar på att ändra om där idag. Har en bänk nere i förrådet och funderar på att gå ner och hämta den. Ska även laga en storkok till matlådor och ikväll blir det film med chips. 

 

En bild från igår när jag drack Coca-cola Zero på balkongen efter jobbet.

 

Imorgon ska vädret fortsätta att vara vackert och då ska jag gå ut och njuta igen. Måste liksom passa på.

 

Önskar er alla en fortsatt härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan