Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Tacksamhets lista – Så viktigt för själen

Det var längesedan jag skrev en tacksamhets lista.

Har ju varit riktigt bitter på senaste tiden och då behöver man fokusera på bra saker. Många skriver varje dag tre bra punkter som har skett under dagen. Varför gör inte även jag det också? För annars fokuserar man enbart på dagens negativa händelser och det gör en bitter. Tänk den här vanliga tanken som ett exempel!

Får du 100 kommentarer och två av alla hundra är negativa. Visst är det dom två som påverkar dig allra mest. Eller har jag fel? Därför är det så lätt att hamna på fel tankar som får en att glömma bort allt det goda med en.

 

 

Nu till min tacksamhets lista som består av tre punkter:

– Det är äntligen sommar och semestern närmar sig. Har längtat hela vintern. 

– Snart kommer barnen till mig och jag saknar dom så sjukt mycket. Ser fram emot skratt, mys och ännu mera mys.

– Jag får många kollegor att skratta på jobbet trots att vi är i en svår situation. Eftersom jag är en pajas och lyckas få tråkiga stunder bli roligare.

 

 

Nu vill jag utmana er med att fundera ut vilka tre saker ni är tacksamma över just nu? 

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Det är bra övning för det positiva sinnet att vid dagens slut fundera över – och gärna skriva ner – tre saker med dagen som varit extra uppskattade och/eller betydelsefulla. Tack för att du delar med dig av din tacksamhetslista för dagen.

    (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tiden att lämna en kommentar.

    Kram

  2. Så viktigt att stanna upp och tänka på vad man är tacksam för. Fint att läsa! Själv är jag just nu tacksam för att jag har en rimlig arbetsbelastning på jobbet, att det snart är semester och att bebis i magen verkar må bra. 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan