Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vart tar tiden vägen?

God kväll mina raringar!

Kom precis hem efter en långpromenad i mörkret. Nu ska jag tillbringa resten av kvällen i soffan och bara ta det lugnt. Något som känns bra under denna tisdag kväll. 

 

 

Jag älskar den här beiga skjortjackan som jag använder när det är plusgrader ute. Men nu har jag på mig träningskläder för jag bytte om innan promenaden. 

 

 

Mina funderingar

Tänk att detta år börjar att närma sig sitt slut. Snart är det år 2022 och hoppas att det blir ett bättre år. Vad har egentligen hänt i mitt liv under detta år? Helt ärligt så känns det som att det inte har hänt någonting alls. Därför är det så bra att jag har bloggen för då kan jag kolla tillbaka på mina inlägg från hela året. Något som jag ska göra för att kunna skriva en årsresumé. Brukar dela med mig av det strax innan jul och nu är det drygt en månad kvar. Nu måste jag även ta tag i att shoppa julklappar till barnen. Något som jag har lärt mig att vänta ut eftersom dom kan ändra sig i sista minuten. Förra året firade barnen julafton hos mig och i år kommer dom på juldagen. Då ska vi ha en riktig mysig julafton i efterskott. Något som jag ser fram emot.

Önskar er alla en fortsatt mysig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

9 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan