Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Dags för julbelysning

Juldekoration och julbelysning

Jag har en sådan beslutsångest över hur jag vill inreda mitt hem med all juldekoration. Är helt såld på julstjärnor i papper och det finns så himla många fina varianter. Samtidigt tror jag att det skulle bli snyggast med ljusgardin i vardagsrummet. Har stora fönster längst en hel vägg och där skulle det hänga snyggt.

Här har jag plockat ut några inspirationsbilder som jag hittade på Pinterest. 

 

Bildkällor: Pinterest.

I helgen så händer det

I helgen ska belysningen plockas fram och ser fram emot det. Då kommer det genast bli mycket mysigare nu när det är så mörkt. Har sett att många redan har hängt upp sina julbelysningar. Funderar också på att torka apelsinskivor i ugnen som jag gjorde förra året. Älskar doften och det blir så fint att dekorera med dom.

Har ni hängt upp eran julbelysning?

 

//PUSS

5 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan