Inredning, Inspiration, Personlig, Vardag

Juldetaljer från mitt hem

För en gångs skull kan jag dela med mig av ljusare bilder. Eftersom det alltid är mörkt när jag kommer hem från jobbet. Men i helgen passade jag på att fotografera innan mörkret och då på några juldetaljer från mitt hem. Häng med! 

 

”OBS! Just nu flyttas min blogg och därför ser bloggen konstig ut. Snart tillbaka!”

 

Har två bokhyllor på min tv-bänk och där har jag ställt upp några tomtar och renar. Här är tomtemor som sitter i två handflator.

 

 

En liten Nisse på en skulptur. 

 

 

Min efterlängtade Rudolf som ni får se varje år. 

 

 

Här sitter en annan söt ren.

 

 

Den här gamla misteln hänger vid en dörröppning. Inte för att jag har någon att pussa för mina tonåringar sticker iväg fortare än en fluga så fort jag plutar med läpparna. Men tycker att den är fin att titta på. 

 

 

Här har jag ställt tre stycken tomtar vid spegelväggen.

 

 

Dessa små Nissar får vara ihop även detta år.

 

 

Bytte ut torkade pampagräset mot granris med kottar som är fejk i denna vas. Har även lindat runt en ljusslinga som får lysa om kvällarna.

 

 

Har även några till detaljer men avslutar med denna runda hylla som hänger på ena väggen vid köksbordet. Där har jag jag till en Nisse och några små kottar. Jag vet att datumet ser märkligt ut men den har fastnat sådär sedan några år tillbaka. Har som sagt två busiga tonåringar men ska kanske inte skylla på dom den här gången. Men det var allt från den här gången med en julrunda från mitt hem.

Återkommer en annan dag med några lysande detaljer i mörkret. 

 

//PUSS