Inredning, Inspiration, Personlig, Samarbeten

Norrscen i ditt rum

 

Mysig belysning är något som jag älskar och nu ska jag äntligen få visa er något riktigt häftigt. Har fått hem en magisk nattlampa som sprider norrscen i rummet. Alltså vem vill inte ha norrsken i hemmet? Nu ska jag berätta lite mer om denna magiska projektor. 

 

 

Såhär ser förpackningen ut och ni ser vad som väntar. Nästa bild får ni se hur lampan ser ut och jag gillar designen skarpt. 

 

 

Aurora Star nattlampa har en inbyggd Bluetooth högtalare och USB uttag. Man kan antingen justera alla effekter manuellt eller automatiskt även hastighet, färgeffekt och musik. Självklart kan man även ställa in timer på 1, 2, 3 eller 4 timmar. Perfekt om man vill somna med belysningen på som ger en lugnare atmosfär. För er som undrar så kommer Aurora Star nattlampa ifrån hemsidan MyTrendyPhone. Där finns även mycket mer som jag inte skulle tacka nej till. 

 

 

Första gången jag slog på lampan så blev första känslan WOW! Jag hade min barndomsvän hos mig då och vi kunde inte sluta titta på effekterna. Detsamma blev min sons reaktion igår när han fick se den för första gången.

 

Här valde jag att sätta ihop fyra bilder så att ni får se en helhet från olika vinkar.

Det finns ljuseffekter i flera olika färger som ger ett magiskt svävande sken. Förutom ljuseffekterna så skapas det en stjärnhimmel och en måne. Om man vill så kan man ta bort stjärnorna eller månen och bara njuta av norrskenet. Eller njuta av enbart stjärnor med måne eller endast en valfri effekt. Du väljer själv genom den medföljande fjärrkontrollen.

Nu ska ni få se flera bilder på olika effekter:

 

Jag hade gärna visat en video men har ingen aning om hur man lägger in videos på bloggen. Men ska återkomma med en video på min Instagram Story.

 

 

Alltså jag är kär i den här nattlampan som ger denna magiska atmosfär när jag befinner mig i vardagsrummet. Då med magisk norrsken, stjärnor och en måne. Vid läggdags så får den gärna följa med till sovrummet då jag jag manuellt tar bort stjärnorna och månen. För där vill jag enbart njuta av ett lugnade norrsken.

 

//PUSS