Världens fulaste naglar

Ja det har jag!

Efter allt slit med flytten och allt runt omkring har jag mina naglar fått mycket stryk. Skrev i början av sommaren att jag ska strunta i att fixa mina naglar denna semester eftersom naglarna kommer ändå inte att hålla.

 

 

Men igår ändrade jag mig.

I onsdags när jag och barnen åkte ner till stan kollade jag runt efter färdiga lösnaglar. Alltså lösnaglar som jag inte behöver måla nagellack på. Men alla snygga lösnaglar var slut i alla butiker för det verkar vara väldigt populärt denna sommar. Hittade tillslut lösnaglar med fransk manikyr från märket depend. Tycker att dom är alldeles för rosa och det här måste vara dom fulaste naglarna jag någonsin har haft. Men det ser ändå fräschare ut och därför får dom duga så länge. Det är så himla varmt och skönt ute men undrar om det är alldeles för varmt för att besöka skogen? Funderar på ett försök för jag vill få hem lite blåbär. Det återstår att se.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 

7 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.