Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Singel i fem år

Ja nu har jag varit singel i fem år!

Öppnade min almanacka och såg att jag hade fyllt i det på söndagen denna vecka. Vet inte exakt vilken dag det var men misstänker någon dag i slutet av veckan. Kanske är det just idag? Egentligen var flyttdagen i måndags men fick tjuvstarta redan i fredags. Därför står det att jag flyttar på måndag i almanackan. 

 

 

Klockrent citat!

Tycker att citatet passar perfekt till just den här veckan haha. Den lyder såhär på svenska: “Starka kvinnor lyfter varandra upp”. Inte för att jag är bisexuell för det är jag verkligen inte haha. Utan tänker mer girlpower.

Nu är jag så van att vara singel att det skulle kännas konstigt att gå in i ett nytt förhållande. Men träffar jag plötsligt någon som det känns helt rätt med så varför inte? Det är ju det som är spännande med livet, då man aldrig vet vad som händer. 

 

//PUSS

11 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan