Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Citat om livet och psykisk ohälsa

Det finns många kloka citat och speciellt inom psykisk ohälsa och livet.

Ofta glömmer man bort det man har när ens mående inte är på topp. Därför gillar jag citat som ger en tankeställare i sådana situationer. För några år sedan delade jag med mig av några citat. Fast då skrev jag lite djupare om vardera citat och hur jag kände just då. Har nu hittat citaten och därför delar jag med mig av dom till er idag.

 

Inlägget hittar du här <—

Inlägget hittar du genom att klicka här <—

 

Inlägget hittar du här <—

 

Du hittar inlägget genom att klicka här <—

 

Inlägget hittar du här <—

 

Blir annorlunda nästa gång

Idag hade jag valt helt andra bilder till dom fyra första men den sista blev ju klockren. För på den bilden ser det verkligen ut som att jag inte bryr mig om vad andra tycker om mig. Speciellt att jag har på mig skor i soffan och högklackat ger en kaxigare attityd. Men det var ändå roligt att kolla tillbaka och funderar på att göra något liknande igen. Fast då ska jag välja ett citat samtidigt som det blir en bildutmaning på det. För det hade jag inte då eftersom inläggen handlade om mitt mående. Nu under sommaren är det ett perfekt tillfälle för att fotografera dom bästa bilderna.

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan