Personlig

Ingen är som du

För du är unik som du är!

Att nedvärdera sig själv är tyvärr väldigt vanligt bland många individer och varför gör man det? Jo för att man har alldeles för höga krav på sig själv och tycker att alla andra har mycket bättre liv! Att allt ska vara så perfekt i sitt liv som att ha ett fast jobb och då helst på 100%, du ska träna flera gånger i veckan, äta bara hälsosamt, ha ett skinande rent hem, dyra kläder, du ska alltid vara pigg och glad, ha många vänner och är ständigt uppdaterad på alla sociala medier. Nu kanske jag överdrev en hel del men som sagt många lägger alldeles för höga krav på sig själva och det är inte hälsosamt i längden.

Därför hittade jag ett citat som passar mycket bättre i ens liv. Den lyder såhär:Du vet väl om att du är värdefull, Att du är viktig här och nu. Att du är älskad för din egen skull, för ingen är som du! ” Så himla bra citat för vi alla lika värdefulla och vi måste sluta att jämföra oss med andra. Du är unik som du är för ingen är som du.

Det är faktiskt den bästa komplimangen jag har fått en gång av en person. Då personen sa till mig att det bara finns en Netti, och det är du!

 

//PUSS