Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Nu blir det personligt

Hej på er raringar!

Känns som att det var längesedan jag var personlig här på bloggen. Därför ska jag dela med mig av några tankar som jag har just nu.

I lördags 31/7 som var en fredag för exakt ett år sedan! Den dagen flyttade jag till min nuvarande lägenhet och tänk att det redan har gått ett helt år. Vilket slit det var inför flytten med tårar, svett, sömnbrist och frustration. Trodde aldrig att jag skulle bli färdig och hinna med allt runt omkring. Men tack vare dom underbara flyttkillarna som jag anlitade via en flyttfirma så gick allt bättre än vad jag trodde. Vilket som gjorde mina minnen till det bättre. 

 

Jag kan verkligen inte posera snyggt med rött läppstift. Tog bilder för att visa er den fina färgen men ser tillgjord ut på alla bilderna. Men den här bilden får duga och ska lära mig att posera bättre.

 

Snart semester igen!

Nu är jag inne på tredje arbetsveckan och nästa vecka är det dags för två veckors semester. Vädret ser tyvärr inte lovande ut men ska ändå gå ut till skogen och plocka blåbär. Har även en hel del att fixa med i hemmet och lite annat. Kan ju även öva på att fotografera naturligare selfies med läppstift på haha. Sedan dyker det säkert upp spontana utflykter med barnen.

Det här med mina blogginlägg så brukar jag skriva dom kvällen innan och sedan tidsinställa dom. Men igår var jag för trött efter jobbet och kände bara för att streck-titta på en serie. Därför publicerar jag detta inlägg nu istället för imorgon bitti. Sedan kommer jag här framöver att blogga framåt kvällen och publicera inläggen direkt. Imorgon blir det förmodligen likadant.

Men nu ska jag ta och fixa något att käka. Önskar er alla en härlig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

10 comments / Add your comment below

  1. Tiden går verkligen fort. Vilket är på både gott och ont 🙂
    Vad skönt för dig med 2 veckors semester. Passa på och njut ordentligt och ladda batterierna 🙂 Kram <3

  2. Jodå Netti,du är en ståtlig kvinna och lite styling på hår och kläder så hade nog läppstiftet kommit till sin rätt <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan