Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Därför är sommaren både älskad och hatad

Av just flera olika anledningar

Jag älskar sommar och det är liksom ingen nyhet. Men tyvärr är sommaren alldeles för kort och börjar närma sig sitt slut. Hoppas att den stannar ett tag till. Men innan dess ska jag passa på att njuta av det bästa och här kommer en lista på några punkter.

 

Det bästa med sommaren är:

 

Sol och värme som ger mig glädje och energi.

Att ha semester får mig att återhämtas en aning och slippa dagliga rutiner.

Långa ljusa dagar gör att det finns fler timmar på dygnet för fotografering.

 

Netti Starby - En lifestyle blogg med inriktning mode, inredning och skönhet.

 

Plocka blåbär som blir terapi för själen.

Solbränd hy som gör att jag känner mig fräschare.

Lättare kläder får mig att känna mer bekväm.

 

 

Äta middag/lunch/frukost/fika utomhus är mycket härligare än att sitta inne vid köksbordet.

Bada i en sjö/hav föredrar jag alla gånger framför ett badhus.

 

 

Varför hatar jag sommaren?

Just nu är jag rädd för alla dessa bränder som förekommer i Europa just nu. Att klimatet har blivit så varmt att det bildas allvarliga skogsbränder. Hoppas verkligen att bränderna tar sitt slut och lider verkligen med alla drabbade där ute.

Förutom alla dessa bränder och översvämningar så är jag less på något annat också. Bara för att man är vaccinerad så betyder det inte att man ska skita i resektionerna. Folk lever loppan både utomlands och i hemma krokarna samtidigt som smittan sprids. Har skrivit om det förut men det är också en anledning till att sommaren blir skit.

Jag vet att smittan förkommer året runt men under semestertider så glömmer tyvärr många bort resektionerna. Vad händer med världen? Jag personligen kommer att fortsätta med hemester även denna semester. 

 

//PUSS

♥ 

14 comments / Add your comment below

 1. Jag brukade älska sommaren. Men senaste åren så blir min ångest så mycket värre av många saker som hör sommaren till. Men jag försöker njuta lite av den också. Ser fram emot hösten dock!

 2. Ja, det är läskigt nu med alla dessa bränder. Hoppas de får bukt på dem snart..
  Vi valde att semestra med att vandra i Sälen. För oss blir det ingen utlandsresa än på ett tag. Inte värt risken..
  Kram

 3. Jag var ganska tidigt med hur den svenska sommaren har blivit, varmare än vad Sverige borde “få” vara…
  Har man liksom skog så är det ett helvete nu mera med dessa granbarkborre + bränderna!! Snacka om vilka pengar dessa sakerna förorsakar. Visst är det gött med varmen men skall världsnaturen ta stryk av våra egoistiska behov?? Människan tänker inte mer än vad näsan sträcker sig *lol* Sen så blir peps förvånad av att det sker och när det är mer eller ännu mer försent att rätta upp. Låter jag bitter nu =P… jepp jag är både bitter och inte förvånad på vad mänskligheten har gjort med denna planeten i så lång tid! Annars så ha en TREVLIG HELG iaf, kraaaaam!

 4. Det är läskigt när det blir för varmt och för torrt.
  Jag körde inte riktigt hemester och höll mig hemma, men det blev en svemester. Vi sov mest i tält eller i bilen och tänkte på avstånd så det var väl okej antar jag. 🙂

 5. Jag är nog en av de få som inte tycker om sommaren alls, på samma sätt som många mår dåligt när det börjar bli höst/vinter, så blir jag när det börjar bli sommar av någon märklig anledning. <3

 6. Vilka fina bilder. Håller med dig om att det finns mycket positivt med sommaren men som dig tycker jag också att utvecklingen av vädret i världen är skrämmande. Dock har vi oss själva att skylla. Sånt här extremväder får vi tydligen vänja oss med enligt forskarna.
  Man får försöka att inte tänka på det.
  Kram <3

 7. Tyvärr måste jag hålla med dig, folk verkar ha tagit semester från pandemin också vilket är skrämmande. Ungefär som: Jag är vaccinerad nu så jag kan absolut inte bli sjuk eller sprida det vidare. Jag måste erkänna att jag är glad över att ha haft det för ett tag sedan och att jag har någon form av skydd för det är skrämmande vad folk struntar i saker. Man skulle ha kunnat tro att folk under detta 1,5 året lärt sig en sådan enkel sak som att hålla för när man nyser och hostar men NEJ. Suck!

  Jag hoppas att du får en fin semester med familjen och att du får slappna av litegrann iaf.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan