Flytten och barnen

 Vad säger barnen om flytten?

Det är en fråga som många av er undrar över. Innan jag tog beslutet att börja fundera på flytten pratade jag först med mina barn. Om alla för- och nackdelar och allt runt omkring. Barnen blev väldigt positiva och det var dom som fick bestämma mitt beslut. Jag skulle aldrig flytta mot deras vilja för dom är viktigaste i mitt liv. Vi har haft många diskussioner om flytten och allt runt omkring. Istället är dom taggade eftersom det finns så mycket mer att göra i Örebro än i lilla Askersund. Jag får även nära till jobbet och mer fritid över till annat.

 

 

Levt i en bubbla

Efter separationen med barnens far för snart fem år sedan har jag levt i en bubbla. Eftersom jag inte trivs i Askersund. Nu måste jag spräcka den bubblan och börja leva istället. Livet är för kort och behöver utrymme för annat också. Har bara haft motgångar hela tiden i alla dessa år. Visst är inte gräset grönare på andra sidan men vi kommer att klara det här tillsammans. Eftersom jag flyttar inte ifrån mina barn utan dom kommer att vara hos mig så mycket dom bara kan. Det går direktbussar till deras skolor och nu är det inte många år kvar tills tösen börjar i gymnasiet. Gymnasieskolorna ligger i Örebro och jag hoppas på en ljusare framtid för oss alla.

 

 

Men har just nu en enorm ångest. Jag vet att jag kommer inte må bättre av att bo kvar i Askersund men är alltid rädd för förändringar. Det här är en stor förändring och mycket jobb runt omkring. Jag hoppas verkligen att det här var ett bra beslut. 

 

//PUSS

14 comments / Add your comment below

 1. Kommer barnen bo varannan vecka fortfarande eller flyttar de mer med dig och bor mer med dig?
  Förstår att det är mycket för dig nu men det kommer bli bra. Äntligen kan du börja leva det liv du vill leva på en plats som du vet är bättre för dig.
  Ta hand om dig.
  Kram

 2. Jag tror att det är ett bra beslut genom att ta nya tag, nya vänner, planering inför nytt boende och barnen klmmer tycka att det är spännande att ta bussen till dig. Även om du inte gillar förändringar så har du ändå tagit steget till nya möjligheter i ditt liv. Lycka till
  Kram ❤

 3. Kan tänka mig att det blir en extra tanke kring flytt osv när man har barn, det ska ju kännas bra för dom också så vad skönt att det inte var några problem! Önskar er verkligen lycka till med allt <3 KRAM

 4. Så härligt att barnen både varit med i beslutet men även är så positiva! Jag tror detta kommer bli jättebra för dig. Förändringar är jobbigt men som du säger så trivs du inte i Askersund och då är det bättre att du hittar en bättre situation i Örebro! Skickar en stor kram till dig!

 5. Jag är så glad för din skulle för att du gör detta för dig själv! Och att barnen tyckte att det var en så bra idé! Det kommer bli toppen för dig/er! ❤️

 6. Jag tycker det är jätte viktigt att låta barnen vara delaktiga i vissa beslut! Det var likadant när jag och sonen flyttade, det var han som ville (tillbaka) till detta området och jag sa att ja det går jag med på men enbart om vi får tag i en lägenhet med trädgård, så det får ta den tid det tar 🙂 Det tog 3 månader haha 😛

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan