Sista veckan närmar sig

Onsdag och lillördag!

Ikväll blir det verkligen så för mig och barnen. Eftersom jag tog en semesterdag imorgon. Då behöver jag inte gå upp tidigt på morgonen och det kan inte bli bättre än så.

 

 

I eftermiddag innan jag kommer hem från jobbet ska flyttgubbarna lämna över flyttkartonger. Barnen är hemma och det var helt okej att dom tar emot dom. Men planerna är att börja packa som imorgon för ikväll kör vi på film och mys. Jobbar på fredag och fortsätter sedan under hela helgen. Är så himla sugen på ostbågar och det måste jag köpa hem till ikväll. Kan ibland bli så sugen på saker att jag inte kan tänka på något annat och så känns det just nu haha.

 

 

Sista veckan närmar sig!

Tänk att jag jobbar sista veckan nästa vecka innan semestern! Sista veckan som jag pendlar till och från jobbet. Helt sjukt och det känns både roligt och väldigt skrämmande.

 

Hoodie och midjeväska från h&m // Kjol från gina tricot // Solglasögon från rayban // Sneakers från nike.

 

Jag lovade er att berätta om vad barnen tycker om flytten. Har som sagt påbörjat ett inlägg och kommer att snart publicera den. Funderar på att även ha en frågestund men återkommer om det här i dagarna.

 

  

 

 

Önskar er alla en härlig onsdag och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Hoppas verkligen ni får en himla mysig kväll ihop ikväll! Hur underbart att ha semester att se fram emot då?! Hoppas du får det underbart och lycka till med allt <3 KRAM

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan