En mörk helg

Igår blev det faktiskt ingen bloggning för min del!

Anledningen var att jag kände för en liten paus från både sociala medier och bloggen men nu är jag tillbaka.

Hej på er gullisar!

Har ni haft en bra helg? Min har varit bra och nu är det åter igen dags för en helt ny vecka. Den här gången skippar jag en summering av hur förra veckan var för det har typ inte hänt något speciellt. Bara Jobb, lite träning, bloggning, mörker, höstmys och youtube. Ja ni vet allt det vanliga. Annars har mitt mående verkligen varit en berg och dal bana men jobbar hårt på det. Varje höst går jag alltid in i en depression och känner igen mina varningssignaler. I år ska jag jobba på det men då på ett helt annat sätt än tidigare och ska förklara mer om det i ett annat inlägg.

 

 

Nu till bild kollaget!

Här har jag plockat ihop ett kollage med mina senaste köp. Ett par snygga kängor, smycken, en skinnkjol och en stickad tröja. Det är däremot inga köp från förra veckan utan från den senaste tiden.

Hela helgen har annars varit väldigt mörk och har ännu inte haft möjlighet att fotografera några nya bilder. Ska försöka att få tag i någon bra lampa för det här håller inte i längden. Har något något bra tips så kommentera det gärna i kommentarsfältet? Har så mycket som behöver fotograferas och måste komma på en bra lösning.

Önskar er alla en bra start på denna nya vecka och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

 

13 comments / Add your comment below

  1. Fina köp du köpt dig, kul att unna sig lite nytt 🙂 det är jag själv dock alldeles för dålig på.. hoppas du fått en bra start på måndagen! Kram

  2. Ja det är jobbigt mörkt nu och jag har aldrig känt mig så här nedstämd någon höst usch ,man kämpar som en galning känns det som ,stor kram fina 💕

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.