Puzzel och en bloggutmaning

Ett puzzel var längesedan jag höll på med.

Ja alldeles för längesedan och vill börja med det igen. Att lägga ett puzzel är ändå terapi för själen eftersom det är både avkopplande och roligt. Om puzzlet består av väldigt många pusselbitar kan det ta några dagar innan allt är klat. Iallafall om man enbart hinner en stund på kvällarna. Men det gör inget för det ska även vara lite svårt så att hjärnan får jobba på lite. Älskar ju också soduko men vill även gå tillbaka till puzzel. Funderar på att skapa en personlig med ett eget fotografi för det skulle vara riktigt roligt. Håller på att googlar runt efter sidor där man kan göra egna fotopuzzel och jämför priserna. Måste också bestämma mig för vilken bild puzzlet ska ha och vill ha ett stort med 1000 bitar. Återkommer om jag hittar något!

 

Inspiration från we heart it

 

Dagens bloggutmaning!

Nu till dagens bloggutmaning för november månad som Sara Madeleine kör på sin blogg. Den här gången hoppar jag på men missade tyvärr gårdagens datum. Men idag blev det iallafall av.

Alla helgons dag idag. Gör du något speciellt denna dag för att hedra älskade som inte längre finns här?

Svar: Nej jag gör faktiskt inget speciellt idag. Min pappas grav ligger över 25 mil ifrån mig så det är lite för långt att åka dit. Får istället tända ett ljus hemma och tänka lite extra på honom.

 

//PUSS

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Burgundy wallet / Flamboyant Feathers Case / Black wallet / QI charger / Ringmount / Diamond Daze Case / Golden Swirl Case

20 comments / Add your comment below

  1. Ja jag får oxå tända ljus här hemma, då jag ligger sjuk men det går bra det med. Själv blir det soffhäng, hoppas du får en skön lördag kram

  2. Pussel är ju så roligt ändå haha! :’D Mamma och mormor älskar att pussla och vi gjorde det väldigt ofta innan men nu har vi inte gjort det på vääldigt länge tyvärr..

  3. Tack så mycket fina du <3
    Jag älskar pussel! Längtar tills jag kan lägga pussel med min lilla tjej. Och sen hette min katt faktiskt Puzzel 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.