Personlig, Vardag

Månadens lista

Hejdå oktober och hej november!

Vad sägs om att avsluta höstmånaden med några tillbakablickar från hela oktober månad?! Det sa ju bara vips så blev det redan dags för en ny månad. Men nu går vi tillbaka i tiden och då kör vi!

 

Månadens färg: Måste nog välja orange. Har ändå pyntat i köket med några orangea färger och gillar faktiskt den färgen. Har inte gjort det tidigare men kände att jag ville testa något nytt. Blir faktiskt så himla fräsch nu under hösten samt att man blir glad av denna starka färg.

 

 

Månadens favorithändelse: Det måste väll vara min födelsedag. Ungarna hade bakat en tårta till mig och kollegorna på jobbet grattade mig hela dagen. Är annars inte van att bli så uppvaktad och därför blev det extra roligt. 

 

 

Månadens dryck: Det är såklart varm choklad med marshmallows. Mums!

 

 

Månadens detalj: En massa mysiga ljuslyktor om kvällarna med levande ljus. Det tillhör denna mörka höst. 

 

 

Månadens klädesplagg: Det måste vara mitt set från Zara som jag ofta bär hemma och självklart även utanför hemmet.

 

 

Månadens middag: Alla gånger sushi!

 

 

Månadens bästa inköp: Måste vara mitt schampo och balsam från Function of Beauty som jag fick skapa på egen hand. Ni hittar inlägget om dessa grymma produkter genom att klicka här <—

 

 

Månadens bästa beslut: Att jag ska lägga om min kost eftersom jag har IBS. Älskar ju allt som jag måste undvika att äta men nu är jag trött på ballongmagen.

 

Månadens upptäckt: Att jag har en hemlig beundrare och har ingen aning om vem det är. Ni kan läsa mer om det i det här inlägget <—

 

 

Månadens projekt: Att försöka träna så mycket som möjligt och det har gått sådär. Måste börja planera mina dagar lite bättre.

 

 

Månadens längtan: Längtar faktiskt redan till våren men det är alldeles för långt kvar tills dess. 

 

Månadens uppfyllda mål: Alltså den här månaden hade jag inga mål alls men ska ha det den här månaden. Bland annat med kosten och detsamma med träningen. Återkommer med målen i ett annat inlägg. 

 

//PUSS