Personlig, Vardag

Sluta klaga och börja trotsa

Vackra Örebro slott!

Varje morgon när jag kliver av bussen blir det en kort promenad förbi Örebro slott. Nu över halloween har slottet fått en sådan fin dekoration. I mörkret ser det så häftigt ut med belysningen då man ser en pumpa och andra belysningar i olika färger.

 

 

Igår morse stannade jag och fotograferade några bilder på slottet innan jag gick vidare till jobbet. Det var fortfarande halvmörkt ute och klockan var då runt sju på morgonen.

Bilden som ni såg här ovanför är från en vinkel av slottet och bilderna här under är från en annan vinkel.

 

 

Igår var vädret helt underbart men hann bara se solen genom ett fönster. Fotograferade faktiskt en bild utsikten från personalrummet. Redan vid fyra på eftermiddagen börjar solen sakta men säkert försvinna i samband när jag slutar jobbet. Så himla trist!

  

 

Det är något som får mig att bli deprimerad.

När det är mörkt när jag kommer till jobbet och lika mörkt när jag går ut nästa gång. Får ta tillvara på helgerna men kan inte räkna med att solen tittar fram just då. Nä nu får jag sluta att klaga på det här med mörkret för det gör jag varje år. När jag kommer hem från jobbet ska jag trotsa mörkret med en massa levande ljus för det är i alla fall mysigt.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

This post contains adlinks from Adviral

MAI Stockholm bottle / Magnetic Ring Mount / DYRBERG/KERN Armband / QI Charger / Mobilskal / Laddkabel / Lipstick Powerbank / Klocka / Powerbank