En partybrud

 
När jag möter nya människor i vardagen som pratar om helger så får jag ofta frågor om – blev det utgång i helgen eller – ska det bli party för dig i helgen? 
Visst är det normalt att folk frågar sånt men den där blicken jag oftast får när jag svarar att jag inte går ut längre känns som att dom inte tror mig? Inte för att jag har något emot det men utelivet är inte min grej sedan flera år tillbaka. 
 
 
 
Innan jag fick barn festade jag typ varje helg men tycker inte alls att det är lika kul längre.
Om ett par veckor ska jag eventuellt hem till en kompis som vill ta ut mig och det känner jag lite panik över. Visst går det säkert över under kvällen men nu kommer jag att grubbla i onödan tills dess eftersom det har blivit en sådan stor grej för mig. 
 
 
 

Att jag annars väljer hemmakvällar med eller utan sällskap blir många förvånade över. Då menar jag personer som inte känner mig för till ytan ser jag kanske ut som en partybrud? 
 
Kläderna som ni ser på dessa bilder hade jag bara på mig tillfälligt för att visa hur jag matchar ett par gröna strumpbyxor och självklart skulle jag kunna åka såhär till jobbet en fredag utan planer för en after work. För ibland kan det vara kul att piffa upp sig ändå fast jag föredrar mer bekväma kläder.
 
 

 
Ja vi får väl se om vad som händer om ett par veckor? Jag kanske kommer att ha så kul och blir en partybrud på nytt eller så blir det tvärtom? 
 
Vad föredrar ni? Festligheter på krogen eller myskvällar hemma?
 
 
//PUSS
 
 

 

0 comments / Add your comment below

  1. De få gånger jag varit ute på krogen har jag vantrivts något förfärligt så jag går heller aldrig dit. Dock tycker jag det är tråkigt att människor bara tycks se två alternativ för helgaktiviteter – fest eller hemmakväll. Jag brukar ofta vara ute på stan på kvällarna och hitta på andra saker än att hänga på någon unken bar eller dansställe 🙂

  2. Jag har alltid valt hemmakvällar. Men det har inte vart självvalt utan kroppen som tvingat mig att välja det. Så jag vet inte riktigt vad jag skulle välja om båda valen var ett alternativ! Kram

  3. Jag är precis som du. Jag stannar hellre hemma och myser framför Netflix än att gå ut. Går jag ut så vill jag gärna äta en god middag. Skulle aldrig gå ut för att tex festa eller liknande 😛

  4. Jag var också alltid ute förr, men det är ganska många år sedan sist jag var på krogen. Tycker inte heller att det är nåt kul längre. Får liksom du konstiga blickar och miner då jag förklarar att jag föredrar att vara hemma.

  5. Jag festar inte alls ofta heller, var typ 2-3 år sedan ja var ute på krogen haha, men druckit sen dess har jag ju 🙂 men blir inte så ofta, fina bilder på dig <3 kram

  6. Det är konstigt att folk tycker att man är knepig för att man inte vill gå ut och festa eller så. Jag festade också mycket innan jag fick barn men nu föredrar jag hemmakvällar. Gärna tillsammans med vänner och ta ett glas vin och äta gott.

  7. Jag var partybrud för flera år sedan ,nu är jag hemmaråtta och krälar runt i myskläder, men du kommer säkert få skitkul när du går ut ,det brukar jag få de få tillfällen,kramar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.