Inredning

Julklappstips

 
 Att få julklappar som inte används mer än under en kortare period eller inte alls känns både tråkigt och onödigt. Därför är det bättre att satsa på julklappar som man kan få användning av under många år framåt. Kanske en ljusstake, en ljuslykta, en bordlampa, en vas eller en pläd.
Inom inredning finns det många val att göra.  
 
 
 
 
 
Ett smart tips som julklapp till din partner är exempelvis en tavla/posters eller kanske en ljuslykta. Till din syster eller kompis passar det kanske bra med en snygg prydnadskudde eller en mysig pläd som man kan gosa ner sig i under en kall vinterkväll i soffan. 
 
I kollaget här ovanför har jag plockat ut många fina exempel på olika prylar från jotex som jag tror att de flesta gillar och har användning för. Jag har en känsla av att årets julklapp 2016 kommer att vara något som man har bra användning av och som inte kostar skjortan. 
 
 
  
För er som gärna köper julklappar helst via nätet vill jag tipsa er om något som har med bra erbjudanden att göra. Under julen går det ändå åt mycket pengar och då passar det bra att spara in några hundralappar. Det handlar om julklappstips hos rabble där det har uppdaterats med en massa nya erbjudanden som du kan ta del av när du planerar inför julhandeln. 
 
 
 //PUSS
 
♥