Vardag

Ta det som det kommer

 
 För bara några veckor sedan hade vi såhär vackert väder och det känns som en evighet sedan. Men jag såg på väderprognosen hos yr.no att det ska bli varmare nästa vecka med regn och då kommer snön att försvinna. Jag är säkert en av de få som ser fram emot det haha. Det ser även ut som att solen ska kika fram idag också och gissa hur glad jag blir.
 
 
 Jag saknar att kunna gå klädd i mindre kläder, att slippa frysa, att sitta i solen, att kunna fota fina bilder i dagsljuset ja det är faktiskt mycket som jag saknar just nu. Men jag får acceptera läget och göra det bästa av situationen istället för det är ändå inget som jag kan påverka ändå.
 
 
 
 
Just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe medan ungarna tittar på Barnkanalen.
Dagens planer?
Idag tar vi dagen som den kommer och förutom det ska vi baka pepparkakor och så måste jag hinna fota inför ett samarbete som jag återkommer med under dagarna. Självklart ska vi även gå ut en stund men än så länge vet jag inte vart vi ska ta vägen. Vi får ta det som det kommer!
 
Ha en mysig lördag och vi ses lite senare mina raringar!
 
 
//PUSS