Personlig

Min pappa

 
Klockan är inte ens sju på kvällen och det känns som att det är mitt i natten. Är sjukt trött och sitter just nu med en kopp kaffe i köket.
 
 
 
 
Imorgon är det farsdag och under veckan har jag tänkt extra mycket på min pappa som inte finns i livet. Saknaden efter honom är otroligt stor och jag har kämpat för att inte släppa en massa tårar på jobbet. På jobbet har jag kollegor som är äldre män som jag lätt får faderkänslor för och det känns väldigt jobbigt eftersom det är min riktiga pappa som jag vill ha hos mig just nu. Undrar om han hade varit stolt över mig?
Det var alldeles för tidigt när du gick bort för jag och min syster behöver en far vid våran sida. Saknaden efter dig är otroligt stor ska du veta och vi älskar dig massor!
 
 Pappa! Jag vill krama dig! Jag vill prata med dig och dela med mig om allt som du har missat….
 
 
//PUSS