Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Getpersonal – personliga julklappar

– I samarbete med Getpersonal –

Julklappar till honom

Har ni börjat att shoppa era julklappar eller är ni redan klara med det? Jag är halvvägs klar och det känns skönt nu när julafton närmar sig. Det roligaste är att slå in julklapparna då jag brukar göra det extra mysigt. Sätter då på julmusik, värmer upp glögg, tänder några levande ljus och sedan kör jag igång. Sedan blir det så fint när man lägger julklapparna under julgranen. Något som jag kommer att göra strax innan barnen kommer till mig. I år kommer dom till mig på juldagen och då ska allt vara klart. Innan dess får jag gömma deras presenter. Men nu ska jag tipsa er om julklappar till honom. Som kan vara din pappa, farfar, morfar, son, pojkvän, make eller killkompis. 

 

 

Att ge bort personliga julklappar är alltid mycket trevligare. I kollagen har jag plockat ut några exempel. Det handlar om att gravera in personliga texter, citat, namn, initialer eller datum på en produkt. Hos Getpersonal finns det allt möjligt som tändare, armband, olika typer av dricksglas, korthållare, nyckelringar, knivar och mycket mer. Du hittar garanterat något som passar vem som helst och då blir det extra fint med en personlig gravyr. Det bästa är att Getpersonal alltid har fri frakt och snabba leveranser. 

 

 

Så här går det till

Efter du har valt vilken produkt du ska köpa så bestämmer du dig om vad det ska stå för text. Sedan väljer du typsnitt och storlek på texten. Nu är allt klart för din del för resten överlämnas till dom. Väldigt enkelt och smidigt. För det blir en perfekt julklapp som bli extra minnesvärd och unik till personen som får den. Behöver du hjälp att hitta en julklapp så kika in på deras sortiment där du hittar julklappar som passar alla åldrar och smaker. 

 

– I samarbete med Getpersonal –

 

//PUSS

8 comments / Add your comment below

  1. Så himla bra tips! Jag vet vad jag ska ge mina föräldrar och jag har fixat en liten till min pojkvän, men det fattas några. Dessutom fyller min bror 50 år i januari och vore så nice att ge en personlig present. Så detta ska jag kika in!

  2. Bra tips! jag har alltid varit superkreativ och grym på att köpa julklappar till min partner men i år är det riktigt torrt på den fronten :p

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Till startsidan